0286 210 01 07 info@caro.org.tr

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) 15. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Bölgemizi tanıttı

Haberler

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) 15. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Bölgemizi tanıttı
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı himayelerinde, 'Olmak istediğim her yer' temasıyla düzenlenen 15. Travel Turkey İzmir ve TTI Outdoor Fuarı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah DEMİRCAN’ın katılımıyla kapılarını ziyaretçilere açtı.
Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcının yer aldığı, 58 ülkeden ziyaretçinin ağırlandığı 15. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Çanakkale Balıkesir ve Edremit stantlarında bölgemizin tanıtımına destek verdi.
Fuarın gözdesi olan standlarımızda, Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Cihan Müşterioğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Ercan Yavuz ve ÇARO üyesi profesyonel turist rehberi meslektaşlarımız Merve Özdemir, Alper Bülent, İlayda Zeynep Niyet, Emre Barlas görev alıyor. Katılımcılara bölgemizin birbirinden kıymetli değerlerinin tanıtılırken profesyonel turist rehberlerinin önemi ve gerekliliğinde farkındalık yaratan mesajlar verildi.
3 gün sürecek fuarın ilk gününde Çanakkale tanıtım standında Çanakkale Valimiz Sn. İlhami Aktaş, Çanakkale Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Abdullah Köklü, İl Genel Meclis Başkanı Sn. Nejat Önder, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Murat Yılmaz, Lapseki Belediye Başkanı Sn. Eyüp Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Sn. Murat Yahya Sezgin, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Abdullah Güç, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Ticaret Borsası, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Bölge Temsil Kurulu Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği, kurum yetkilileri, turizmciler ve otel sahiplerinin eşlik ettiği stant ziyaretlerinde Çanakkale Valimiz Sn. İlhami Aktaş, Çanakkale’nin tarihi, doğal, kültürel ve turistik değerlerinin ziyaretçilere en iyi şekilde tanıtılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Balıkesir tanıtım standında Balıkesir Valimiz Sn. Hasan Şıldak, Vali Yardımcıları, Edremit Belediye Başkanı Sn. Selman Hasan Arslan, Ayvalık Belediye Başkanı Sn. Mesut Ergin, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Sn. İlkay Karaağaç, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Burhaniye Turizm Tanıtma Derneği, Edremit Körfezi Turistik İşletmeciler Derneği, Kazdağı Otelciler Derneği ve Edremit Körfezi Turizm Platformu stantlarda görev alan meslektaşlarımızı ziyaret ederek bölgemizin en güzel şekilde tanıtmasında katkılarından dolayı teşekkür ettiler
Meslektaşlarımızın yer aldığı tanıtım stantlarını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sn. Ahmet Misbah Demircan, Çanakkale Valisi Sn. İlhami Aktaş, Balıkesir Valisi Sn. Hasan Şıldak, Muğla Valisi Sn. Orhan Tavlı, Nevşehir Valisi Sn İnci Sezer Becel, İzmir Seferihisar Kaymakamı Sn. Naci Aktaş, Lapseki Belediye Başkanı Sn. Eyüp Yılmaz, Edremit Belediye Başkanı Sn. Selman Hasan Arslan, Ayvalık Belediye Başkanı Sn. Mesut Ergin, Foça Belediye Başkanı Sn. Fatih Gürbüz ziyaret ettiler.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI