0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Başkanı Cihan Müşterioğlu Balıkesir Valisi Sn. Ersin YAZICI ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Yücel YILMAZ ile görüştü

Haberler

#Koronavirüs (#Kovid-19) ile mücadele kapsamında ÇARO Başkanımız Cihan Müşterioğlu Balıkesir Valisi Sn. Ersin YAZICI başkanlığında, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Yücel YILMAZ koordinasyonuyla video konferans yöntemiyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Koronavirüs (#Kovid-19) yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirlerinin görüşülmesi yanı sıra ÇARO ve Edremit Körfezi Turizm Platformu olarak turizm sektörünü gündeme taşıyarak yaşanan süreçten olumsuz etkilenen profesyonel turist rehberleri olarak destek taleplerimizi dile getirdik.

Sn Vali Ersin Yazıcı ve Sn Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tüm kaymakamlıklara gerekli talimatların verildiğini ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin başta halk sağlığı olmak üzere her zorda olan vatandaşın yanında olacaklarını ve gıda / hijyen paketleri hazırlandığını, tüm kurum ve sivil toplum kuruluşlarının el birliğinde zor günlerin aşılacağını belirterek, her türlü tedbiri aldıklarını da vurguladılar‬.

Toplam 4 saat süren video konferans toplantısında kent konseyleri, kamu kurum kuruluşarı ve sivil toplum kuruluşlarıyla da ayrı ayrı görüşüldü.

 

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI