0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO ve Edremit Körfezi Turizm Platformu Gömeç Belediyesi ile ortak projelere imza atacak

Haberler

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası ve Edremit Körfezi Turizm Platformu paydaşlarımızla Gömeç Belediye Başkanı Sayın Mehmet İrem HİMAM 'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledik.

Ziyarette, 2018 Troya Yılı'nda yapılan çalışmaların, Çanakkale'nin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına sağladığı faydalarla birlikte gelecek yıllarda da Çanakkale ve Edremit Körfezi turizminin ivmelenerek yükselmesinde katkı sağlayabilecek projelerimizin yanı sıra Edremit Körfezi Turizm Platformu'nun kısa ve uzun vadeli hedeflerinin de görüşüldüğü Ayvalıkdaki Koordinasyon toplantısının çıktıları masaya yatırıldı.

Gömeç özelinde hayata geçirlecek söz konusu olan projeler: 

Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Gömeç ve Havran ilçelerinde kent kimliğini vurgulayan ve gösteren “Tarihi Kent Turları” nın planlanması

ÇARO ve Gömeç Belediyesi ortak katılım sağlayarak Gömeç ve Burhaniye bölgelerini içeren çalışmaları sürdürecek

Bölgede oluşturulması planlanan kültür rotaları ve eurovelo entegrasyonu

Bölgede bulunan turistik işletmelerin tek bir portalda toplanarak tek elden daha kuvvetli tanıtımının yapılması hususunda görüş alışverişi yapıldı.

Sıcak karşılamalarından ve misafirperverliklerinden ötürü Gömeç Belediye Başkanı Sn. Mehmet İrem HİMAM teşekkür ederiz.

Odamızı temsilen görüşmelere Yönetim Kurulu Başkanı Ü.Cihan MÜŞTERİOĞLU, Yönetim Kurulu Koordinatörü Çağrı TOK, Profesyonel Turist Rehberleri Hasret ULUSOY YILDIRIM, Timuçin ŞAHİN ve Recep YALÇIN  katıldı 

 

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası - ÇARO

 

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI