0286 210 01 07 info@caro.org.tr

2021 İstiklal Marşı Yılı faaliyetlerine tüm yerel dinamikler ile beraber start verildi

Haberler

TBMM tarafından 2021 yılının “İstiklal Marşı Yılı” ilan edilmesi kapsamında Çanakkale’de gerçekleştirilmesi planlanan faaliyet ve çalışmalar yerel dinamiklerin katılımlarıyla yapılan toplantıda görüşüldü.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyesi Akın Yalman, Çanakkale Belediyesini temsilen Yeliz Kocarlar ve Özlem Eryiğit, Çanakkale 18 Mart Üniversitesini temsilen Arif Edip Aksoy ve Adil Çoruk, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nı temsilen Zeynel Bayseferoğulları, Bayramiç Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ferdi Yılmaz, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü temsilen Ramazan Bayrak, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Cihan Müşterioğlu, ÇTSO Meclis Üyesi ve TÜRSAB Çanakkale-Körfez Bölgesel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, ÇTSO Meclis Üyesi ve Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer, Başkan Yardımcısı Nilgün Gökser, Türkiye Otelciler Birliği Çanakkale Temsilcisi Mehmet Satar, Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği temsilcisi Kadir Başol, Mehmet Akif Ersoy Evi Sorumlusu Uğur Güven, Genel Sekreter Sema Sandal ve Proje Uzmanı Gökhan Doğru hazır bulundu.

“2021 İstiklal Marşı Yılı faaliyetlerine tüm yerel dinamikler ile beraber start veriyoruz”

Toplantıyla ilgili bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Gazi Meclisimizin aldığı karar ile 2021 “İstiklal Marşı Yılı” olarak ilan edilmiştir. Bizler de 2018 Troya Yılında yine Odamızda bu salondaki ortak akıl toplantısı ile yakaladığımız sinerji, paydaşlarımızla birlikte oluşturduğumuz ortak iş yapma kültürü ve tecrübemizle bu kapsamda 2021 yılında neler yapabilirizi konuştuk. 2 saati aşan ve son derece verimli geçen toplantıda ilk olarak, Odamızın turizm sektörü temsilcilerimizin katkıları ve tecrübeleriyle hazırlanan “2021 İstiklal Marşı Yılı” ‘nda gerçekleştirilebilecek faaliyet önerilerinin sunumu gerçekleştirildi. Ardından toplantımıza katılan 11 farklı kurum ve kuruluş temsilcilerinin de katkılarıyla çok güzel fikirler ortaya konuldu. Fikir ve önerilerin hepsini not aldık ve Odamız çatısı altında ilgili tüm paydaşlarımızın da katılımlarıyla çalışma grubu oluşturduk. Covid-19 salgını sürecini de göz önüne alarak kısa, orta ve uzun vadeli planlarını konuştuk. İlk olarak Çanakkale’de faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarımızın kurumsal faaliyetlerinde “2021 İstiklal Marşı Yılı” temasının işlemesi ve ön plana çıkarılması amacıyla kurumsal kimlik ve sosyal medya çalışmalarına başlanması gündeme geldi Toplantımızda elde edilen verilerle oluşturduğumuz dosyamızı Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş’a arz ederek çok kısa sürede faaliyetlere start vermeyi planlıyoruz. Toplantımıza katılım sağlayarak katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluş temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum. Güzel bir sinerji daha yakaladığımızı düşünüyorum. Bu özel yıla Çanakkale Ruhu ile sahip çıkmak, günümüz gençliğine ve gelecek nesillere İstiklal Şairimizin davasına ve inancına bağlılığını anlatarak bu ruhu yaşatmak boynumuzun borcudur ve esas amacımız budur. Bunu yaparken de AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Bülent Turan’ın katkıları Bayramiç’e kazandırılan Mehmet Akif Ersoy Evi’nin, Bayramiç’in, İlimizin tanıtımına maksimum katkıyı sağlayacak şekilde çalışmalarımızı yönetmektir” dedi.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI