0286 210 01 07 info@caro.org.tr

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu

Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu

 
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında Kahraman Türk Ordumuzun en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümünde resepsiyon verildi.

Çanakkale Valiliği tarafından Kolin Otel’de verilen  30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda davetliler Vali Orhan TAVLI ve eşi Ayşe TAVLI tarafından karşılandılar.

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonuna; Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Vali Yardımcıları, Protokol üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehit aileleri, muharip gaziler, kamu kurum ve kuruş temsilcileriyle toplumun her kesiminden davetliler katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunun yaşandığı, Zafer Bayramıyla ilgili video ve görsellerin izlendiği resepsiyonda, Vali Orhan TAVLI ve eşi Ayşe TAVLI konuklarla yakından ilgilendiler.
 
Odamızı temsilen resepsiyona Yönetim Kurulu Başkanı Ü.Cihan MÜŞTERİOĞLU katıldı.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI