0286 210 01 07 info@caro.org.tr

Balıkesir Valisi Sn. Ersin YAZICI başkanlığında 4. Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi'ni değerlendirme toplantısı Edremit'te yapıldı.

Haberler

ÇARO ve Edremit Körfezi Turizm Platformu paydaşlarınında organizasyonunda yer aldığı 24-29 Eylül tarihinde yapılan 4. Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi değerlendirme toplantısı Edremit’te yapıldı. Toplantıda zirve sonrası somut çıktılar üzerine termal ve sağlık turizmi konusunda sunumlar yapıldı.

 

Toplantıya Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Susurluk Kaymakamı Osman Ateş, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, Balya Kaymakamı Burak Keser, Edremit Kaymakamı Hüseyin Öner, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç, Erdermit Körfezi Turizm Platformu üyeleri, Üniversite temsilcileri, Kaymakamlık temsilcileri, İlçe Belediyeleri temsilcileri ve sektör temsilcileri katıldı.

 

Vali Yazıcı: “Termal ve Sağlık Turizmini Gündemde Tutmaya Devam Edeceğiz”

Toplantı sonunda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, önelikle katılımından dolayı herkese teşekkür etti. Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi’nin sonrasında nerede olduğumuz görmek adına verimli bir toplantı olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, “Termal ve sağlık turizmini gündemde tutmaya devam edeceğiz” dedi. “Balıkesir’in sağlık ve termal turizmi meselesini her yerde konuşacağız” şeklinde kararlılıklarını vurgulayan Vali Ersin Yazıcı, “Samimi, inanarak yolumuza devam edersek bu işi başaracağız” dedi.

#termalvesağlıkzirvesi #balıkesirdeyatırım #investinbalikesir 
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI