0286 210 01 07 info@caro.org.tr

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden ÇARO’ya ziyaret

Haberler

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden ÇARO’ya ziyaret

 

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi, Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği öğrencilerinin öğrenim süreçlerine katkı sağlanması ve mesleki anlamda gelişmesi için bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Bu kapsamda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Vekili Profesör Doktor Mustafa Boz, Dekan Yardımcıları Doçent Doktor Erol Duran ve Doçent Doktor Bekir Eşitti ile Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası’nı ziyaret ederek, Oda Başkanı Ümit Cihan Müşterioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Yavuz ile görüşme gerçekleştirdi.

Ziyarette, Ekim ayı içerisinde ÇOMÜ’de  düzenlenecek olan IV. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, Çanakkale içerisinde tamamlanmış ve çalışmaları sürdürülmekte olan turizm projeleri de ele alındı.

Ziyarete ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Oda Başkanı Müşterioğlu, “Üniversitemizin Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümünde okuyan öğrenci arkadaşlarımıza odamızın kapıları her zaman açıktır. ÇARO olarak, tüm deneyim ve tecrübelerimizi genç arkadaşlarımızla paylaşmak isteriz. Öğrenim süreleri boyunca desteklerimiz devam edecek.  Üniversite kariyer günlerinde de bir araya geleceğiz. Öte yandan, Turist Rehberliği bölümü ders programlarının belirlenmesinde de desteklerimiz devam edecek. Ziyaretlerinden dolayı, Dekan Vekili Profesör Doktor Mustafa Boz, Dekan Yardımcıları Doçent Doktor Erol Duran ve Doçent Doktor Bekir Eşitti’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI