0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Avusturya Türk Kültür Fuarı'nda Çanakkale'yi tanıttı

Haberler

Çanakkale'nin tarihi ve kültürel değerleri ''Avusturya Türk Kültür Fuarı''nda tanıtıldı

 

Çanakkale Valiliği temsilcileri, 17. Avusturya Türk Kültür Fuarı'nda Çanakkale'nin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtarak büyük ilgi gördüler. Fuar, Avusturya, İsviçre, Almanya ve diğer ülkelerden gelen Türklerin katılımıyla gerçekleşti ve önemli isimlerin ziyaretiyle dikkat çekti.

Çanakkale Valiliği adına Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hüseyin Şevik, Çanakkale İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yetkilisi Ertan Erbaşı ve Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Müşterioğlu'nun oluşturduğu temsil heyeti, 17. avusturya türk Kültür Fuarı'na katılarak ilin tarihi ve kültürel değerlerini tanıttı.

 

Fuar, 1-5 Mayıs tarihleri arasında Avusturya'nın Dornbirn şehrinde gerçekleşti ve Avusturya, İsviçre, Almanya ve diğer ülkelerden gelen Türklerin buluşma noktası oldu. Çanakkale standı, T.C. Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, T.C Bregenz Başkonsolosu Gülseren Çelik, AİF Başkanı Yasin Çelik, Dornbirn Belediye Başkan Yardımcısı Julian Fessler ve Vorarlberger Eyalet Parlementosu Başkanı Harald Sonderegger gibi önemli isimlerin de ziyaret ettiği bir ilgi odağı haline geldi.

 

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’a destekleri için teşekkür edildiği belirtilen etkinlikte, Çanakkale'nin tarihi ve kültürel zenginlikleri büyük bir ilgiyle karşılandı ve ilin tanıtımına katkı sağlandı.

 

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI