0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Balıkesir ve Çanakkale’nin destinasyonlarını EMITT Fuarında tanıtıyor

Haberler

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası ve Edremit Körfezi Turizm Platformu İcra Kurulu Başkanı Cihan Müşterioğlu ve ÇARO Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Yavuz ve Çağrı Tok dünyanın en büyük 4 turizm fuarından biri olan ve bu yıl 24’üncüsü gerçekleştirilen EMITT’ de (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı), ÇARO ve Edremit Körfezi Turizm Platformu standında yerlerini aldı.
 
Her yıl 60.000’in üzerinde sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turistleri ağırlayan EMITT ile Çanakkale’nin destinasyonları ile 2018 yılına damgasını vuran Troya Müzesi ve doğası, kıyıları ve termali ile doğa turizminin başkenti olmaya aday olan Balıkesir yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtılacak.
 
94 ÜLKE KATILACAK
Latin Amerika’dan Uzak Doğu’ya 94 ülkenin katılacağı EMITT’te aynı zamanda; sorumlu ve sürdürülebilir turizme dönüşümün nasıl gerçekleşeceği ve yeni dönemde sektör profesyonellerini bekleyenler detaylarıyla konuşulacak. Kapsamlı bir konferans programıyla; turizm ekonomisi, önemli trendler ve önümüzdeki yıllara damga vuracak teknolojik inovasyonlar gündeme taşınacak. Fuarla eş zamanlı gerçekleşecek etkinlik programında; konferanslar, sunumlar, atölye çalışmaları yer alacak.
 
BÖLGENİN TURİZM POTANSİYELLERİ ZİYARETÇİLERE AKTARILACAK
Bölge turizm potansiyelini harekete geçirmek, şehri 4 mevsim turizm deneyimini yaşayacak bir hale getirmek için çalışmalarına başlayan ÇARO ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT 2020’ye katılarak 20 ilçenin tanıtımını yapıyor. Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası ve Edremit Körfezi Turizm Platformu İcra Kurulu Başkanı Cihan Müşterioğlu ve ÇARO Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Yavuz ve Çağrı Tok'un katılım gösterdiği fuar ile bölgenin turizm potansiyellerini sunacak.
Yurt içinden ve yurt dışından katılacak turizm profesyonellerine ve ziyaretçilerine bölgeyi en iyi şekilde tanıtmak için 3 no’lu holde B214 numaralı stantta ziyaretçilerini bekliyor olacak.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI