0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Başkanı Cihan Müşterioğlu Bayramiç'te Projeler Çalıştayına konuşmacı olarak katıldı

Haberler

''Bayramiç'te Projeler Çalıştayı Düzenlendi''
Bayramiç Kaymakamı Sayın Alper Taş ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu başkanlığında Bayramiç ilçemizin eğitim, tarım, turizm, esnafçılık, sanayi alanlarında gelişimi konularında yapılabilecek çalışmalara ilişkin proje çalıştayı düzenlendi.
Çalıştaya; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi idareci ve öğretim üyeleri ile ilçemizde bulunan paydaş kurum ve kuruluşların temsilcileri katılım sağlayarak Üniversite ortaklığında yapılabilecek çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Toplantıda Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Yönetim Kurulu Başkanımız Cihan Müşterioğlu tarafından Çanakkale'de yürütülen turizm projeleri ile 2024 yılında hayata geçirmeyi planladığımız çalışmaların son durumları hakkında bilgiler paylaşıldı.
Çalıştay kapsamında alınan kararlar doğrultusunda, Üniversite desteği ile, ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülecek eğitim, tarım, turizm, sanayi konusundaki çalışmalar ve projeler ile ilçemizin gelişimine katkıda bulunulması hedefleniyor.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI