0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Başkanı Cihan Müşterioğlu Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Kamil Özer'i ziyaret etti

Haberler

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Başkanı ve Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Müşterioğlu Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Kamil Özer'i ziyaret etti.

 

Görüşmede Bursa il Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Kamil Özer ile Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) olarak bölgemizde yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra bir süredir Bursa Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirdiğimiz işbirliklerini ele alma fırsatı yakaladık.

Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Kamil Özer ile önümüzdeki süreçte hayata geçirebileceğimiz müşterek çalışmalar, eğitim programları ile bölgemizdeki ve Bursa ilindeki Belgesiz/Sahte Rehberlik faaliyetlerinin denetlenmesine yönelik faaliyetler değerlendirildi.

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) olarak Mesleğimizin ve Meslektaşlarımızın haklarının korunması noktasında belgesiz/sahte rehberlik faaliyetlerine yönelik gerçekleştirmiş oldukları etkili denetimler ve tüm gününü bize ayırarak göstermiş oldukları sıcak misafirperverlikleri için Sayın Kamil Özer ve tüm ekibine teşekkür ederiz.  

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI