0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Çanakkale 48. Turizm Haftasında Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş'ı ziyaret etti

Haberler

''Çanakkale'de 15-22 Nisan Turizm Haftası Etkinlikleri''
15 - 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Çağman Esirgemez, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkan Yardımcısı Zülküf Memiş, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hüseyin Şevik, Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, ÇOMÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Boz, ÇATOD Başkanı Koray Özcan VE ÇATOD Üyeleri; Ufuk Keser, Serhat Koçarslan, Nilgün Gökser Cura, Ali Akol, TÜRSAB Balıkesir Bölge Temsilcisi Fatih Ergün, Ticaret ve Sanayi Odası 17 Nolu Komite Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Turizm Tanıtma Derneği Başkanı İsmet Balkan, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver ile beraber Çanakkale Valimiz Sayın İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.
Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Yönetim Kurulu Başkanımız Cihan Müşterioğlu ve turizmcilerin katıldığı görüşmede Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş ile Çanakkale Turizmini değerlendirme fırsatı yakalandı.
Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Çağman Esirgemez Turizm Haftası kapsamında yapılacak faaliyetler ve etkinliklerle ilgili Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş’a bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakkale Valimiz Sayın İlhami AKTAŞ, Turizm Haftasını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
????Çanakkale Valiliği

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI