0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Çanakkale'de 15-22 Nisan Turizm Haftası Etkinliklerine destek verdi

Haberler

''Çanakkale'de 15-22 Nisan Turizm Haftası Etkinlikleri''
15- 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” etkinlikleri kapsamında Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş kahvaltı programında turizmcilerle bir araya geldi.
48.Turizm Haftasında Deniz Polisevinde düzenlenen programa; Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl müdürleri, GMKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Başkanımız Cihan Müşterioğlu, ÇATOD Başkanı Koray Özcan, Ticaret ve Sanayi Odası 17 Nolu Komite Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, otelciler ve turizmciler katıldı.
Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) adına Yönetim Kurulu Başkanımız Cihan Müşterioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Seyhan Aksoy ve Alper Bülent ile katıldığımız program İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı.
Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş 48. Turizm Haftasında düzenlenen kahvaltı programında turizmcilerle sohbet ederek turizm sektörü ile ilgili sorun ve talepleri dinledi.
Turizmcilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş, turizm açısından Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şehirlerinden Çanakkale’de turizmin geliştirilmesi için yapılan çalışmaların çok kıymetli olduğunu ve Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi için hep birlikte gayret gösterdiklerini belirterek, Turizm Haftasını kutlayıp çalışmalarında başarılar diledi.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI