0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Çanakkale Gastro Festivali Heyeti ile Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş'ı ziyaret etti

Haberler

"Çanakkale Gastro Festivali Kapsamında Ziyaretler Gerçekleştirildi"
Çanakkale’nin gastronomi ürünlerinin ön plana çıkarılması amacıyla Çanakkale’de düzenlenecek olan “Çanakkale Gastro Festivali” kapsamında Çanakkale Valisi Sn. İlhami Aktaş ’a ziyaret gerçekleştirildi.
Heyette, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Yönetim Kurulu Başkanımız Cihan Müşterioğlu, Çanakkale İl Kültür Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Semih Toprak, Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Başkanı Nilgün Gökser Cura, ÇOMÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Boz ve Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver’in bulunduğu ziyarette 8-10 Eylül 2022 tarihleri arasında Çanakkale Halk Bahçesinde “Denizden Festival Çıktı” sloganıyla düzenlenmesi planlanan “Çanakkale Gastro Festivali”ne ilişkin bilgi verildi.
Çanakkale’nin marka şehir olarak dünya çapında tanıtılması ve Çanakkale’nin gastronomi değerlerinin öne çıkarılması amacıyla düzenlenecek olan “Çanakkale Gastro Festivali”nde emeği geçenlere teşekkür eden Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliği olarak Çanakkale’nin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması için yapılan tüm çalışmalar için turizmcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz diye belirtti.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI