0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Çanakkale'nin Uluslararası Fuarlarda tanıtımına katkı sağlayacak

Haberler

"Çanakkale Uluslararası Fuarlarda Tanıtılacak"
 
ÇARO Çanakkale'nin Uluslararası Fuarlarda tanıtımına katkı sağlayacak
2021 Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve 2022 EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na ilimizin katılımı ve fuarda en iyi şekilde tanıtılması için çalışmalara başlandı.
EMİTT fuarında, Çanakkale’nin tarihi, doğal ve turistik zenginliklerinin dünya çapında tanıtılması kapsamında yapılacak çalışmaların değerlendirme toplantısı Çanakkale Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda; Çanakkale’nin turizm zenginliklerinin ve sahip olduğumuz değerlerin iç ve dış pazarda tanıtılması açısından önemli bir rol oynayan fuarla ilgili olarak; stant tasarımı, fuar süresince yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
2021 Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve 2022 EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarının ilimiz tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirten Vali İlhami Aktaş, yapılan çalışmalarda kamu kurum ve kuruluşları ile turizme yönelik faaliyet gösteren işletmelerin iş birliğinin ve birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.
2021 Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve 2022 EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı hazırlık toplantısı, görüş ve önerilerin ardından son buldu.
 
Toplantıya Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Cihan Müşterioğlu katıldı

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI