0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alanı Uzmanlık Eğitimi programı gerçekleştirdi

Haberler

’Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alanı Uzmanlık Eğitimi’’
16 Mart tarihinde başlayan; teorik dersler ve uygulama gezilerinden oluşan Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alanı Uzmanlık Eğitimi sonunda yapılan sınavda başarılı olan katılımcıların uzmanlık sertifikalarını almasıyla sona erdi.
Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Yönetim Kurulu koordinasyonunda gerçekleştirilen Turist Rehberlerine yönelik meslek içi uzmanlık eğitimleri 3 hafta teorik eğitim ve 2 gün süren saha uygulama eğitim gezileri ile gerçekleştirildi.
ÇARO tarafından önümüzdeki 2 ay boyunca katılımcıların meslek içi öğrenim süreçlerine katkı sağlamak adına çeşitli eğitim programları gerçekleştirilmeye devam edecek.
Teorik derslerin verildiği seminerlerde, değerli katkılarından dolayı Atatürk ve Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi (AÇASAM) eğitim kadrosunda yer alan değerli akademisyenler ve araştırmacılardan;
İlkin Başar Özal, Prof. Dr. Mesut Uyar, Dr. Evren Mercan, Em. Tuğ. Gen. Mustafa Kemal Tutkun, Dr. Emin Kurt, Dr. Öğr. Üyesi Barış Borlat, Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Türkmen, Öğr. Gör. İsmail Sabah, Prof. Dr. Burhan Sayılır'a, emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI