0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Çanakkale Valisi Sn. Orhan TAVLI Başkanlığında İl Ekonomik Toplantısına katıldı

Haberler

İl Ekonomik Toplantısı, Vali Orhan TAVLI Başkanlığında Yapıldı

 

Çanakkale’nin ekonomik potansiyelini değerlendirmek, devam eden önemli yatırımlarla istihdam ve desteklemeler konularında kamu, özel sektör, üniversite, oda, borsa ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle istişarede bulunarak topyekün kalkınmanın sağlanması amacıyla İl Ekonomik Toplantısı, Vali Orhan TAVLI başkanlığında Kolin Hotel’de yapıldı.

İl Ekonomik Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Orhan TAVLI’nın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. 

İl Ekonomik Toplantısında ayrıca;

-Ezine Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Faaliyet Raporu ile İlgili bilgi verdi.      

-KOSGEB Çanakkale İl Müdürü Barış Alural, KOSGEB Destek ve Hizmeleri ile ilgili sunum yaptı.

-GMKA Proje Geliştirme ve Program Geliştirme Birimi Uzmanı Tuğba Bozkurt, sanayi alt yapısının geliştirilmesi ve işletmelerde stratejik yapılanma konularıyla ilgili bir sunum yaptı.

-Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi Proje Sorumlusu Ertan Erbaşı, dünya, Türkiye ve Çanakkale’de kruvaziyer turizmiyle ilgili bir sunum yaptı.

Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, işadamları, oda ve meslek kuruluş temsilcileriyle Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerinin katıldığı İl Ekonomik Toplantısı görüş, öneri, soru ve cevaplarla son buldu.
 
Toplantıya Yönetim Kurulumuzdan Başkan Ü.Cihan Müşterioğlu katıldı.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI