0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Etnoköy'de düzenlenen 6. Çanakkale Tarım Fuarına katıldı

Haberler

''Çanakkale 6. Tarım Fuarı Ziyaretçilerine Kapılarını Açtı''
Çıplak - Etnoköy Muhtarlığı ev sahipliğinde düzenlenen Çanakkale 6.Tarım Fuarı devam ediyor.
Fuarın açılışında, Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Tarım ve Orman İl Müdürü Nazan Türkarslan, Şube Müdürleri, Ramazan Eren ve Halil İbrahim Büyükgaga, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Fatih Kahrıman ve Doç. Dr. Burak Polat, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Gemlik TB Meclis Başkanı Salih Erdinç Ersan, Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş, Genel Sekreter İbrahim Sütçü , Biga TSO Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır , Biga TSO Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Yılmaz, Biga TB Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Tekin, Biga TSO Genel Sekreteri Mustafa Mutlu, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Onur Sinan Türkmen, Bayramiç Ziraat Odası Genel Sekreteri Gülçin Zeybekoğlu ve Genel Sekreter Yrd. Eren Mutlu, Birlik Başkanları, Kooperatif başkanları, tarım firmaları temsilcileri, Muhtarlar ve çiftçiler katılım sağladı.
Çıplak - Etnoköy Muhtarı Ufuk Göçoğlu öncülüğünde sürdürülen kırsal kalkınma çalışmalarının yanısıra bölge ekonomisi ve gelişmesine katkı sağlaması planlanan fuarda resmi kurum ve kuruluşlar, odalar ve birlikler, traktör firmaları, tarım makineleri firmaları, bitki koruma ürünü firmaları, gübre, fidan, fide, seracılık firmaları, arıcılık, hayvancılık ekipmanları firmaları, zeytin, zeytinyağı makineleri ile ilgili firmalar, sertifikasyon kuruluşlarının stantları yer almakta.
Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) adına Yönetim Kurulu Üyemiz Seyhan Aksoy ile beraber ziyaret ettiğimiz fuar 29 ekim tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.
Herkesi Çıplak - Etnoköy'e bekliyoruz.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI