0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Ezine Belediye Başkanı Sn.Güray YÜKSEL'i ziyaret etti

Haberler

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası olarak bölgemizde katalizör görevini üstlenerek turizme katkı sağlayacak çalışmalara destek vermeye devam ediyoruz

Ezine Bölgesinde hayata geçirmeyi planladığımız çalışmalar çerçecevesinde daha önce Ezine Kaymakamlığı ziyaretimiz esnasında görüştügümüz hususlar çerçevesinde Balıkesir Havran'da hayata geçirilmeye başlanan kent dokusunu ön plana çıkartacak mimarisi ile dikkat çekecek eski yapıların restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aktararak Ezine Belediye Başkanı Sn Güray YÜKSEL'e hayata geçirecekleri proje ve diğer çalışmalara ÇARO destek verecek.

Avrupa'da yılın müzesi ödülüne aday olan güzide Troya Müzemize ve çevre düzenlemeleri hızla tamamlanmakta olan Assos bölgesine ÇARO rehberleri eşliğinde gezilerin düzenlenmesi üzerine görüş alışverişinde bulunduk.  

Ezine Belediyemiz'le en kısa zamanda Çamlıca Şelalesi çalışmalarımıza başlayarak, yakın işbirliğinde bulunmayı sürdüreceğiz.

Odamızı temsilen görüşmelere Yönetim Kurulu Başkanı Ü.Cihan MÜŞTERİOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan ÇELİMLİ ve Yönetim Kurulu Koordinatörü Çağrı TOK katıldı.

 

ÇARO - Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI