0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO IPARD 3 Programı Bilgilendirme Toplantısına katıldı

Haberler

"IPARD 3 Programı Bilgilendirme Toplantısı"
Çanakkale Valisi Sn. Sayın İlhami Aktaş' ın katılımı ile "IPARD 3 Programı ve 1. Başvuru Çağrı İlanı" bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü tarafından, Çanakkale Ticaret Borsası Toplantı Salonunda düzenlenen IPARD 3 Programı tanıtım ve bilgilendirme toplantısına; Çanakkale Valisi Sn. İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Sn. İrfan Mutluay, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Sn. İsmail Kaşdemir, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Sn. Nazan Türkarslan, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Çağman Esirgemez, Kamu Kurumları Müdürleri, Oda ve Kooperatif Başkanları katılım sağladı.
Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Yönetim Kurulu Başkanımız Cihan Müşterioğlu'nun katıldığı toplantı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tanıtımını içeren video gösterimi ardından açılış konuşması Tarım ve Orman İl Müdürü Sn. Nazan Türkarslan tarafından gerçekleştirildi.
Toplantıda TKDK Çanakkale İl Koordinatörü Sn. Hasan İskender, IPARD 3 Programı ve 21 Mart tarihinde ilan edilen 1. Başvuru Çağrı İlanı hakkında bilgilendirme sunumu ile katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi.
Soruların cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI