0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO LÖSEV’den destek alarak iyileşmiş gençler için Çanakkale gezisi düzenledi.

Haberler

ÇARO'dan LÖSEV’e destek

 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), LÖSEV’den destek alarak iyileşmiş gençler için, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak, Çanakkale gezisi düzenledi.

 

 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), LÖSEV’den destek alarak iyileşmiş gençler için, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak, Çanakkale gezisi düzenledi.

Sağlıklı ve mutlu bireyler olarak hayata kazandırılmaları, kendilerini bu zorlu savaşta yalnız hissetmemeleri için LÖSEV’in attığı bu adıma Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası, odaya kayıtlı   profesyonel turist rehberlerinden Onursal Aydın ve Ümmühan Uçkaç ve Kolin Hotel’den de destek geldi.

Turist rehberleri Onursal Aydın ve Ümmühan Uçkaç, Gelibolu Tarihi Yarımadası, Çanakkale Kent Merkezi, Assos Antik Kenti ve Truva Müzesi gezilerinde, gruba gönüllü rehberlik hizmeti verdi.  Kolin Hotel ise grubu otelinde ağırlayarak, hem bir sosyal sorumluluğu yerine getirmiş oldu, hem de farkındalık sağladı.

“GÖNÜLLÜ MESLEKTAŞLARIMIZA TEŞEKKÜRLER”
Turist rehberi meslektaşlarının bu gönüllülük hareketine katılmalarından dolayı onur duyduğunu ifade eden Oda Başkanı Ümit Cihan Müşterioğlu, “LÖSEV ’in bizden  turist rehberi desteği talebi olmuştu, bunu geri çevirmemiz zaten mümkün değildi. Meslektaşlarımızın LÖSEV’e destek vererek, gönüllü turist rehberliği yapması bizi onurlandırdı. Ayrıca Kolin Hotel Genel Müdürü Mehmet Satar da genç arkadaşlarımızı otelinde ağırlayacağını iletti. Böylece, hep birlikte binlerce insanı hayattan koparan kanser hastalığına, bir kez daha dikkat çekmiş olduk. Biz oda olarak da sosyal sorumluk kapsamında sivil toplum örgütlerinin her zaman yanındayız, imkanlar dahilinde de destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

“ONUR DUYARAK REHBERLİK YAPTIM”
Turist Rehberi Onursal Aydın, büyük bir memnuniyetle gönüllü olduğunu ifade ederek, “LÖSEV’in düzenlemiş olduğu Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek Assos- Truva ören yerleri ziyaretinde onlara turist rehberi olarak bilgilendirme yapmak, Çanakkale’nin tarihini kültürünü anlatırken her anlattığımı çok iyi dinleyerek soru sormaları, ilgi duymaları, çok hoşuma gitti. Böyle sosyal sorumluluk projelerinde görev yapmak benim için bir onur kaynağı oldu” ifadeleri ile duygu ve düşüncelerini aktardı.

“GENÇLERİN YAŞAM ENERJİSİ ÇOK YÜKSEK”
Turist Rehberi Ümmühan Uçkaç ise, “Gençlerin yaşam enerjisi çok ve böyle bir gruba rehberlik yapmak benim için eşsiz bir deneyim oldu. Tarihe çok meraklı ve gezi adabına uygun davranan gençler ile çok verimli bir tur geçirdik” ifadelerini kullandı.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI