0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO Şanlıurfa Valisi Sayın Hasan ŞILDAK’ı ziyaret etti

Haberler

''Şanlıurfa Valisi Sayın Hasan ŞILDAK’a Ziyaret''
Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) adına Yönetim Kurulu Başkanımız Cihan Müşterioğlu ve Başkan Yardımcımız Ercan Yavuz Şanlıurfa Valisi Sayın Hasan ŞILDAK’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette önceki dönem Balıkesir Valimiz olan Sayın Hasan ŞILDAK himayelerinde Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası olarak yürüttüğümüz çalışmalar ile meslektaşlarımızın gündemindeki konuların son durumları görüşüldü.
Görüşmede daha önceki görev yerleri arasında Adıyaman olan Şanlıurfa Valimiz Sayın Hasan ŞILDAK ile 6 Şubat tarihinde yaşanan depremde Turist Rehberleri Birliği Uygulama Eğitim gezisine katılan meslektaşlarımız ile KKTC voleybol takımı öğrenci ve öğretmenlerinin konakladıkları İsias Otel'in yıkılması ile 72 kişinin hayatını kaybetmesi sonucu Adıyaman Adalet Sarayı'dan görülmeye başlanan dava süreci hakkında istişare fırsatı yakalandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Valimiz Sayın Hasan ŞILDAK, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.
Çok kıymetli vakitlerini ayırarak gün boyu bizi ağırlayan Sayın Valimiz Sayın Hasan ŞILDAK’a teşekkür ederiz.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI