0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ'NDE AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Sn. Bülent TURAN, Çanakkale Milletvekili Sn. Jülide İSKENDEROĞLU ile biraraya geldi

Haberler

Çanakkale'nin genel turizm çalışmalarını ele almak, yeni doğal ve kültürel değerlerin kazandırılması için hazırlıkları devam eden mevcut çalışmalara değinmek adına, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Sn. Bülent TURAN, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki yoğun programına rağmen makamında heyetimizi kabul etti. Görüşmede, Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ü. Cihan MÜŞTERİOĞLU ve Yönetim Kurulu Sözcüsü Onur AKGÜL ile birlikte Parion Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Vedat KELEŞ yer aldı.

Çanakkale Milletvekili Sn. Jülide İSKENDEROĞLU ile de görüşme fırsatının sağlandığı meclis ziyaretinde, Sn. Bülent TURAN ile yapılan görüşmede daha önceki ziyaretlerde paylaşılan proje ve çalışmaların hangi aşamada oldukları ele alındı. Bununla birlikte Parion Antik Kenti'nde devam eden kazı çalışmaları ve planlanan projelerle alakalı Kazı Başkanı Prof. Dr. Vedat KELEŞ bilgi vererek, antik kentin tanıtımına ve kazı ekibine verdiği desteklerinden dolayı ÇARO'ya teşekkürlerini dile getirdi.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI