0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO ve Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine Çanakkale Şehitlikleri eğitim gezisi düzenledi

Haberler

"Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Çanakkale'de"
Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü ögrencilerine yönelik Çanakkale Savaşları Tarihi Gelibolu Yarımadası Uygulama & Eğitim Gezisi Düzenlendi.
Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO), Balıkesir Üniversitesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen organizasyonda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Yavuz ile beraber , Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri için uygulama & eğitim gezisi gerçekleştirdik.
Gezi kapsamında Kilitbahir Köyü ve Kalesi Namazgah Tabyası, Mecidiye Tabyası, Seyit Onbaşı Anıtı, Hilal-i Ahmer, Şehitler Abidesi, Ertuğrul Koyu, Seddülbahir, Anzak koyu, Kanlısırt, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı, Kemalyeri noktalarının yanı sıra Çanakkale şehir merkezi de ziyaret edildi.
Turizm Rehberliği bölümü öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği geziye, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem Köroğlu ve Turizm Rehberliği Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Sebahattin Karaman ve Doç. Dr. Seda Şahin katılım gösterdi.
Gezinin rehberliğini yaparak katkı sağlamaktan mutluluk duyduğumuz ortak etkinliklerimizin devamı gelecek.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI