0286 210 01 07 info@caro.org.tr

ÇARO ve Edremit Körfezi Turizm Platformu HAVRAN Sakin Şehir (Cittaslow) projesini başlatıyor

Haberler

HAVRAN'da, SAKİN ŞEHİR (CITTASLOW) PROJESİNİ BAŞLATIYORUZ

 

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası ve Edremit Körfezi Turizm Platformu paydaşlarımızla Havran Belediye Başkanı Sayın Emin ERSOY'u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledik.

Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY ile daha önce de gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde Havran Alternatif turizm'de önümüzdeki yıllarda adından sıkça söz ettirecek çalışmalarımızı bu minvalde sürdürüyoruz.

ÇARO olarak Edremit Körfezi Turizm Platformu paydaşlarımızla Havran 'ın Sakin Şehir (Cittaslow) ünvanı kazanma sürecine belediyemizle beraber start veriyoruz

Havran köklü bir tarihe sahip ve Balıkesir'in İlk ve tek Kent Müzesi İlçemizde bunun yanında restorasyon çalışması devam eden Atatürk'ün bir gece konakladığı konak ve eski Belediye binamızın restorasyon çalışması sona erdiğinde Havran tarihini gün yüzüne çıkartacağız.Bunun yanında Sokak iyileştirme ve eski binaların giydirilmesi Kavaklı bölgesindeki Millet parkı İnönü yolu üzerindeki Millet bahçesi ile Havran yerli yabancı turistlere ev sahipliği yapacak.

ÇARO olarak Edremit Körfezi Turizm Platformu paydaşlarımızla Havran 'ın Sakin Şehir (Cittaslow) ünvanı kazanması sürecinde belediyemizle beraber çalışmalarımız sürecek

Görüşmelere Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet YILMAZ ve Edremit Körfezi Turizm Platformu üyeleri'de eşlik etti.

https://www.caro.org.tr/…/caro-ve-edremit-korfezi-turizm-pl…

 

ÇARO- ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI