0286 210 01 07 info@caro.org.tr

İzmir Travel Turkey 2023: Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi hazırlık toplantısı gerçekleştirildi

Haberler

Çanakkale, “Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’’ TTI İzmir’de Tanıtılacak
7-9 Aralık 2023 tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresine ilimizin katılımı ve fuarda en iyi şekilde tanıtılması için çalışmalara başlandı.
TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresinde, Çanakkale’nin tarihi, doğal ve turistik zenginliklerinin dünya çapında tanıtılması kapsamında yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.
İl Özel İdare Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri V. Muzaffer DAĞLAR, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah DENİZ, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Koray ÖZCAN, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Ümit Cihan MÜŞTERİOĞLU, kamu kurum temsilcileri ve sektör temsilcileri katıldı.
Toplantıda; Çanakkale’nin turizm zenginliklerinin ve sahip olduğumuz değerlerin iç ve dış pazarda tanıtılması açısından önemli bir rol oynayan fuarla ilgili olarak; stant tasarımı, fuar süresince yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresinin ilimiz tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirten Vali İlhami AKTAŞ, yapılan çalışmalarda kamu kurum ve kuruluşları ile turizme yönelik faaliyet gösteren işletmelerin iş birliği içinde birlikte hareket etmelerinin önemini vurguladı.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI