0286 210 01 07 info@caro.org.tr

Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Depremzede Vatandaşlarımızla Bir Araya Gelindi

Haberler

''Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Depremzede Vatandaşlarımızla Bir Araya Gelindi''
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile 21-27 Mayıs tarihleri arasında, tüm dünyada ve ülkemizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş, yöresel yemeklerden oluşan akşam yemeğinde Eceabat Gençlik Konuk Evi’nde misafir edilen depremzedelerle bir araya geldi.
Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Başkanımız Ü. Cihan Müşterioğlu'nun katılım sağladığı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Çanakkale İl Özel İdaresi iş birliğinde Çanakkale’nin yöresel tatlarının ikram edildiği akşam yemeği programına Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş’ın yanı sıra Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Sayın İsmail Kaşdemir, Eceabat Kaymakamı Sayın Mustafa Çiftçiler, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Murat Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer Kalkan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sayın İbrahim Tarı, ÇATOD Başkanı Sayın Nilgün Cura Gökser, kurum personeli ve misafir edilen depremzedeler katıldı.
Etkinlikte vatandaşlarla yakından ilgilenerek, bir süre sohbet eden Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş ve heyet vatandaşlarla birlikte Çanakkale’nin yöresel yemek ve içeceklerinin tadına baktı.
Çanakkale’nin yöresel tatlarından oluşan akşam yemeğinde depremzede vatandaşlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş ve heyet sohbet ettiği depremzedelere bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.
Etkinlik yöresel yemeklerin yenilmesinin ardından son buldu.

 

ÇANAKKALE BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI